Oνειροπαγίδα!! Όταν το όνειρο παγιδεύει το παραμύθι και το παραμύθι δημιουργεί το όνειρο και τη λογοτεχνία...Ένα πρόγραμμα δημιουργικής γραφής του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας.
  • Αρχική σελίδα
  • Ποιοι είμαστε
  • Το πρόγραμμα
  • Περιοδική έκδοση Ονειροπαγίδας
  • Επικοινωνία

    Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011



    Πέμπτη 8/12/2011

    Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που συναντήθηκε η ομάδα μας. Το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη ήταν όταν όλες μαζί προσπαθήσαμε να συνθέσουμε το πρώτο μας κείμενο. Εκείνες τις στιγμές γελάσαμε με την ψυχή μας!! Αν και πρώτη μέρα περάσαμε αξέχαστα!!
    Οι Ευλόγησον Πέρδικες

    Σήμερα στις 8/12/2011 έγινε η πρώτη συνάντηση του προγράμματός μας. Η αγαπημένη μας στιγμή ήταν όταν διαβάσαμε την ιστορία μας και δεχθήκαμε ένα θερμό χειροκρότημα από τους συμμαθητές μας. Αυτό το συμβάν μας δημιούργησε έντονα συναισθήματα για το έργο μας. Με αυτά τα λόγια θα κλείσουμε αυτή την ημέρα αγαπητό μας ημερολόγιο!
    Οι Γαριδούλες

    Βιώσαμε ένα αρνητικό συναίσθημα, όταν δεν εισπράξαμε ένα τόσο θερμό χειροκρότημα για την ιστορία μας. Αντίθετα, το διασκεδάσαμε πολύ, όταν όλα τα μέλη των ομάδων μαζευτήκαμε σε κύκλο και εκτελούσαμε τις οδηγίες της καθηγήτριάς μας με τη συνοδεία μουσικής!
    Τα Τρομερά Καρπούζια

    Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στη σημερινή μας συνάντηση ήταν ο κύκλος που κάναμε όλοι και εκτελούσαμε κάποιες εντολές χορεύοντας παράλληλα το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μας ενόχλησε λίγο το γεγονός, όταν ενώ προσπαθούσαμε να συγκεντρωθούμε τα μέλη μιας άλλης ομάδας έκαναν θόρυβο και δεν μπορούσαμε για λίγο να συγκεντρωθούμε. Αυτό το σημείο επιθυμούμε να βελτιώσουμε στο μέλλον, ώστε να συνεργαζόμαστε πιο αρμονικά.
    Οι Ληστές